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Chef Ratatui é o blog que vem ultrapassar barreiras geográficas... apesar de ser um espaço virtual pretende-se que se sinta ao meu lado a confeccionar as melhores receitas de culinária... simplesmente a Receita para o Bem-Estar!
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30
Jan
12

SUNG-BONG CHOI

 

When I described Sung-Bong Choi's voice as one of an angel....when I first heard him perform at the try-out....never could I have imagined how his voice could have blossomed in such a short time. But lest we forget....it is also his amazing story of courage.....of sheer determination....and yes...against all odds to achieve what he has already achieved. His dream to become a singer. And if you ask me....he has achieved this dream....in hundred fold. Thank you Sung Bong Choi for your amazing gift....your voice.

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=gIusYFl3oTo&feature=related

 

"A Korean style noodle dish made with meat and vegetables."
 
Chap Chee Noodles Recipe
 

Ingredients

  • 15 ml soy sauce
  • 15 ml sesame oil
  • 2 green onions, finely chopped
  • 1 clove garlic, minced
  • 3 g sesame seeds
  • 4 g sugar
  • 0.5 g black pepper
  •  
  • 150 g beef top sirloin, thinly sliced
  • 30 ml vegetable oil
  • 60 g thinly sliced carrots
  • 65 g sliced bamboo shoots, drained
  • 115 g napa cabbage, sliced
  • 100 g chopped fresh spinach
  • 85 g cellophane noodles, soaked in warm water
  • 30 ml soy sauce
  • 10 g sugar
  • 3 g salt
  • 0.5 g black pepper

Directions

  1. In a large bowl, combine 1 tablespoon soy sauce, sesame oil, green onions, garlic, sesame seeds, 1 teaspoon sugar, and 1/4 teaspoon pepper. Stir in sliced beef, and marinate at room temperature for 15 minutes.
  2. Heat wok or large skillet over medium-high heat, then drizzle with oil. Cook beef until evenly brown. Stir in carrots, bamboo shoots, napa cabbage, and spinach. Add cellophane noodles, 2 tablespoons soy sauce, 1 tablespoon sugar, 1/2 teaspoon salt, and 1/4 teaspoon pepper. Reduce heat to medium, and cook until heated through.

 

 

Nutritional Information
Chap Chee Noodles

Servings Per Recipe: 4

Amount Per Serving

Calories: Only 264

  • Total Fat: 12.5g
  • Cholesterol: 23mg
  • Sodium: 1025mg
  • Total Carbs: 27.9g
  • Dietary Fiber: 2g
  • Protein: 10.6g

 Bom apetite!

 

 

 

publicado por Chef Michael Rocha às 11:56

| B iografia |

 

Julgo que é mais importante mencionar alguns factos importantes como surgiu este gosto pela cozinha, onde tem origem esta vontade de “ser alguém” no mundo da cozinha?

Comecei a cozinhar muito cedo com a ausência da minha mãe. Não quero mentir, não sou muito bom em datas, mas com sete ou oito anos já cozinhava alguma coisa e com 10 anos cozinhava a sério e com 15 anos já era um cozinheiro por necessidade.

Quando comecei a trabalhar nesta área, aliás, quiseram-me na Cozinha por mero acaso, o Cozinheiro para uma festa de Fim de Ano de uma Empresa de Eventos, despediu-se a ultima hora e quem acham que foram buscar. É mesmo, como eu digo na “hora certa no local certo”. Tentei durante estes anos todos ser cada vez melhor e aperfeiçoar-me. Tinha uma vocação natural, é o que me diziam, um dos meus grandes segredos do empenho e do suposto sucesso que tenho tido é nunca me ter desviado deste caminho de ser já um cozinheiro chefe como ter um Dom para tal e ponto final.

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